Garantie

Wij van RT-Daken bieden standaard 5 tot 10 jaar garantie!

Wij van RT-Daken zijn gecertificeerde dakdekkers. Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakwerkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Zo leveren onze vakmannen altijd de beste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij standaard 5 tot 10 jaar garantie bieden op al onze werkzaamheden!

Onze expertise

Als ervaren dakdekkers hebben we uitgebreide expertise op verschillende gebieden van dakwerk. Of het nu gaat om dakreparaties, dakrenovaties of het plaatsen van nieuwe daken. Wij hebben de kennis en vaardigheden om de klus op een professionele manier te klaren. Daarnaast staan wij bekend om ons snelle handelen. Of u nou spoed heeft in de omgeving van Den Bosch of verder in Nederland. Onze spoedlijn is 24/7 bereikbaar. Neem contact op en wij zullen zo snel mogelijk uw probleem verhelpen.

Betrouwbaarheid

Onze garantie is een bewijs van betrouwbaarheid van onze diensten. We zijn trots op de kwaliteit van ons werk en zijn ervan overtuigd dat het lang meegaat. Mocht er echter een probleem optreden binnen de garantietermijn, dan staan wij klaar om het op te lossen. Zo zorgen wij ervoor dat uw dak in optimale staat blijft.

RT-Daken

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden