Door de weeks bereikbaar

24/7 bereikbaar voor spoed

Scherpste prijs tot 10 jaar garantie

Al ruim 30 jaar ervaring

Over ons dakdekkersbedrijf

Bij RT-Daken willen wij dat iedereen een goed dak boven zijn hoofd heeft. En met ruim dertig jaar ervaring in het dakdekkersvak, hebben wij al heel wat daken mogen aanleggen, voorzien van onderhoud of (met spoed) repareren.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben ruime ervaring op zowel platte daken als hellende daken. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij waar een goed dak aan moet voldoen, kunnen wij situaties goed inschatten en weten wij met welke materialen je het beste wel (en juist niet) kunt werken.

Wij rijden heel Midden en Zuid-Nederland door om mensen te voorzien van een goed dak, en alles wat daar bij komt kijken. Geen klus is ons te ver. Bent u benieuwd of wij iets voor uw dak kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Dakwerk

Voor al uw dakwerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor allerlei dakwerkzaamheden. Heeft u dakproblemen, moet er een dakreparatie worden uitgevoerd of wilt u uw dak laten inspecteren op eventuele gebreken?

Heeft u een probleem met uw dak, maar weet u niet zeker of u hiervoor bij ons terecht kan? Neem gerust contact op en wij denken met u mee. Mochten wij u zelf niet verder kunnen helpen? Dan schakelen wij ons brede netwerk voor u in zodat u alsnog bij de juiste partij uitkomt.

Kies voor een betrouwbare dakdekker

Door te kiezen voor RT-Daken, kiest u voor professionals op het gebied van dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd dakdekker en door jarenlang werkzaam te zijn in deze branche kennen wij alle ins en outs met betrekking tot ons werk.

Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijs leveren aan onze klanten. Wij stellen altijd vooraf offertes op en maken duidelijke afspraken, zodat zowel wij als u als klant weet waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes, extra kosten achteraf of te veel materiaal waar u voor betaalt.

Tevens staat bij ons maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en proberen wij duurzaam te werk te gaan.

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees onze reviews om erachter te komen of wij daadwerkelijk doen wat we zeggen

Schoorsteen werk
Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Gratis dakinspectie

Ook wanneer u geen zichtbare gebreken heeft aan uw dak, adviseren wij om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. De kosten voor een dakinspectie zijn bij ons gratis, mocht uit de inspectie blijken dat er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan zullen wij hier een scherpe offerte voor opstellen.