Een dakdekker in Tiel nodig?

Zoekt u een dakdekker in Tiel voor het uitvoeren van werkzaamheden aan het dak van uw woning of bedrijfspand? RT-Daken is een allround dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van al uw dakproblemen. Of het gaat om lekkage, regulier onderhoud of het aanleggen van een nieuw dak in Tiel, wij komen graag bij u langs.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-tiel

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Voor ieder dak in Tiel

Wat er ook met uw dak aan de hand is, wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij iedere situatie al eens meegemaakt en weten wij precies hoe we dit moeten oplossen. Of het gaat om een reparatie op uw dak, het vervangen van uw dakbedekking of gewoon even een check of uw dak nog in goede staat verkeert. Wij komen graag langs bij uw woning of bedrijfspand in Tiel en gaan pas weer weg als uw dak weer in topconditie is. Een greep uit onze werkzaamheden die wij op uw dak in Tiel kunnen uitvoeren zijn:

Heeft u een andere klus die op uw dak uitgevoerd moet worden, maar weet u niet zeker of u hiervoor bij RT-Daken aan het juiste adres bent? Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee. Mocht het toch zo zijn dat wij de klus niet zelf kunnen uitvoeren, verwijzen wij u altijd door naar een betrouwbare partij uit ons brede netwerk die u verder kan helpen.

Met spoed een dakdekker in Tiel?

Heeft u geen tijd om eerst een afspraak in te plannen en zoekt u met spoed een dakdekkersbedrijf in Tiel, bijvoorbeeld in het geval van lekkage of zelfs een (gedeeltelijke) instorting? Bel dan direct naar 06-209 29 942. Deze spoedlijn is 24/7 bereikbaar, zodat u altijd snel een professional aan de lijn heeft die u zal helpen het probleem op te lossen.

Voorkom problemen met een gratis dakinspectie

Het ene dak is het andere niet en ieder type dak(bedekking) vraagt om ander onderhoud. (Bitumen) dakbedekking op een plat dak moet bijvoorbeeld eerder vervangen worden dan dakpannen op een schuin dak. Maar ook op hellende daken is periodiek onderhoud zeker aan te raden. Liggen de dakpannen nog goed vast, zitten er geen scheuren in het loodwerk en hoe zit het eigenlijk met de constructie? Vraag een gratis dakinspectie in Tiel aan en voorkom nare verrassingen, met vaak veel hogere kosten bij schade.

Betaal nooit te veel

Wanneer u bij ons een offerte opvraagt voor werkzaamheden op uw dak in Tiel, nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij baseren onze offertes niet op inschattingen op basis van een foto of telefoongesprek, maar komen altijd eerst bij u langs voor een dakinspectie. Zo kunnen onze professionals de situatie met eigen ogen bekijken en op basis van hun jarenlange ervaring een goede inschatting maken welke materialen en werkzaamheden er vereist zijn. Dit verwerken wij vervolgens in een offerte met duidelijke afspraken en transparante prijzen, zodat zowel u als wij weten waar we aan toe zijn. Bij ons vindt u geen kleine lettertjes of geheime extra kosten, wel zo fijn.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.