Dakdekker in Waalwijk

Heeft u een dakdekker in Waalwijk nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres. Of het gaat om onderhoud, reparatie of spoedklussen, onze gecertificeerde dakdekkers helpen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 06-209 29 942 om direct een specialist aan de lijn te krijgen in geval van spoed.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-waalwijk

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Dakdekkersbedrijf in Waalwijk met spoed

Heeft u daklekkage in Waalwijk en zoekt u met spoed een dakdekkersbedrijf om u te helpen? Bel onze spoedlijn en krijg direct één van onze specialisten aan de lijn die de situatie met u bespreekt en samen met u bepaalt wat er moet gebeuren. Dit nummer is 24/7 bereikbaar, dus ook ‘s avonds en in het weekend.

Voor al uw dakwerkzaamheden

Heeft u een plat dak waarvan de dakbedekking vervangen moet worden? Of juist een schuin dak waar u nieuwe dakpannen op wilt laten leggen? Voor al uw dakwerkzaamheden in Waalwijk kunt u bij RT-Daken terecht.

Andere dakwerkzaamheden die wij aanbieden in Waalwijk zijn onder andere schoorsteenrenovatie, het aanleggen of vervangen van loodwerk, en natuurlijk dakreparatie.

Wij staan voor u klaar

Schakel RT-Daken in voor al uw dakproblemen in Waalwijk. Of het gaat om platte daken, schuine daken, daken van bedrijfspanden of van woningen, wij helpen u graag. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring in de dakdekkers branche en al onze vakmensen zijn bovendien gecertificeerd dakdekkers. Zo bent u verzekerd van vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin u uw vraag of probleem beschrijft en voeg eventueel foto’s toe ter illustratie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen? Op onze site vindt u reviews van onze klanten. Want uiteindelijk zijn tevreden klanten het belangrijkste.

Gratis dakinspectie in Waalwijk

Wij adviseren om regelmatig uw dak te (laten) controleren en onderhoud uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw dak altijd in goede conditie verkeert en voorkomt u schade door bijvoorbeeld extreem weer. Dit voorkomt niet alleen gedoe, maar voorkomt bovendien hoge kosten. Schade is in de meeste gevallen namelijk duurder om op te lossen dan op tijd onderhoud uitvoeren.

Bent u benieuwd naar de staat van uw dak in Waalwijk? Vraag een gratis dakinspectie aan en wij onderwerpen uw dak aan een grondige controle. Hoe staat het met het loodwerk, is de dakbedekking al aan vervanging toe en isoleert het isolatiemateriaal nog voldoende? Ook kijken we naar vervuiling door mos en bladeren en kan water goed weglopen?

Onze bevindingen bundelen we in een inspectierapport, waarin we u adviseren of en welke werkzaamheden er nodig zijn. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen met uw dak te staan.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.