Dakdekker in Arnhem nodig?

Uw zoektocht naar een professionele dakdekker in Arnhem eindigt hier. Bij RT-Daken zijn we trots op onze jarenlange ervaring, vakmanschap en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om snelle reparaties, complete dakrenovaties of het leggen van gloednieuwe dakbedekking, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige diensten die perfect aansluiten bij al uw dakbehoeften.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-arnhem

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Expertise in alle soorten daken

Onze gecertificeerde dakdekkers zijn gespecialiseerd in verschillende soorten daken, waaronder hellende daken, platte daken maar ook groene daken. Wij hebben de kennis en vaardigheden om elk project aan te pakken. Denk aan lekkages, beschadigde dakpannen, versleten dakbedekking en meer dakproblemen. Onze experts werken met de nieuwste gereedschappen en hoogwaardige materialen om duurzame resultaten te garanderen.

Maatwerkoplossingen voor uw dak in Arnhem

Bij RT-Daken geloven we in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Onze dakdekkers in Arnhem zullen nauw met u samenwerken om uw wensen en eisen te begrijpen. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of nieuwbouwproject, wij ontwerpen en leveren oplossingen die esthetisch aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd optimale bescherming bieden aan uw woning of (bedrijfs)pand.

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees dan eens de reviews die klanten waar wij in het verleden voor gewerkt hebben, over ons hebben geschreven.

Kwaliteitsservice in regio Arnhem

Als dakdekkersbedrijf in Arnhem hechten we veel waarde aan preventie. Daarom bieden wij een gratis dakinspectie aan in Arnhem en omgeving. Onze deskundige inspecteurs zullen uw dak grondig onderzoeken op gebreken, slijtage en mogelijke problemen. Op basis van hun bevindingen stellen we een gedetailleerd rapport op met aanbevelingen voor eventuele reparaties of onderhoud. Door tijdig ingrijpen kunt u schade in de toekomst voorkomen en bespaart u op lange termijn kosten.

Neem vandaag nog contact op met RT-Daken

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met RT-Daken voor al uw dakbehoeften in Arnhem. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden, een gratis dakinspectie in te plannen en u te voorzien van een eerlijke en transparante offerte. Kies voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Kies voor RT-Daken, uw dakdekker in Arnhem Zuid en omgeving!

Heeft u een spoedgeval? Wij laten u niet zitten met een kapot dak of lekkage. Via onze spoedlijn staat er 24/7 een professional voor u klaar en komen direct naar u toe. Zo is er altijd een dakdekker in Arnhem om de lekkage of andere vorm van schade snel te verhelpen.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen verschillende soorten daken behandelen in Arnhem, waaronder hellende daken, platte daken en groene daken. Onze gecertificeerde dakdekkers hebben expertise in het werken met diverse daktypes en materialen. Of u nu een reparatie, renovatie of nieuwbouwproject heeft, wij kunnen uw dak professioneel aanpakken en de nodige diensten leveren. Neem contact met ons op om uw specifieke dakbehoeften te bespreken en te kijken hoe we u kunnen helpen in Arnhem.

Onze ervaren dakdekkers in Arnhem kunnen een breed scala aan dakproblemen oplossen, zoals daklekkages, beschadigde dakbedekking, dakisolatieproblemen, stormschade, dakrot, schoorsteenproblemen, verouderde dakbedekking, vogelnesten en verstoppingen, dakreiniging en algemene dakinspecties. Neem contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en te kijken hoe we u kunnen helpen met uw dakproblemen.