Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Breda?

Zoekt u een goede dakdekker in Breda voor het dak van uw woning of (bedrijfs)pand? Wij zijn actief als dakdekker in omgeving Breda en komen graag bij u langs. Of het gaat om dakreparatie, een nieuw dak aanleggen of dakinspectie, wij helpen u graag bij al uw dakproblemen. Heeft u lekkage en zoekt u met spoed een dakdekkersbedrijf in Breda? Onze spoedlijn is 24/7 bereikbaar, zodat u altijd snel één van onze professionals aan de lijn hebt.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker breda

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Nieuwe dakbedekking

Heeft u een nieuw dak of heeft uw dak nieuwe dakbedekking nodig in Breda? Bij RT-Daken zijn wij gespecialiseerd in het leggen van dakpannen, een bitumen dak leggen (dakleer) en het vervangen van platte daken met bitumen, PVC of EPDM dakbedekking.

Twijfelt u wat het beste materiaal voor uw dak is? Wij werken dagelijks met deze materialen en voorzien u graag van een passend advies voor uw dak in Breda.

Gratis dakinspectie in Breda

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Daarom bieden wij een gratis dakinspectie aan om de staat van uw dak te controleren. Hierbij kijken onze gediplomeerde dakdekkers niet alleen naar de conditie van het dak en de dakconstructie zelf, maar checken wij ook het isolatiemateriaal, de dakgoten en alles wat bij het dak hoort.

Vervolgens brengen wij een advies uit voor eventueel onderhoud of reparatie of juist een bevestiging dat uw dak ik goede staat verkeerd. Laat u deze werkzaamheden door ons uitvoeren? Dan zorgen wij dat dit tegen een speciale prijs kan. Zo voorkomt u niet alleen hoge kosten, maar ook heel veel ongemak. Want wanneer uw dak gaat lekken of de constructie instort, bent u nog veel verder van huis.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Breda?

Bent u niet woonachtig in Breda maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Breda maar ook in omliggende plaatsen zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Bergen op Zoom, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Schoorstenen, loodwerk en meer

Daarnaast hebben wij ook jarenlange ervaring in alle andere werkzaamheden op en rondom uw dak. Heeft u verouderd loodwerk dat versterkt of vervangen moet worden? Wilt u een kachel of open haard, maar heeft uw woning geen rookkanaal? Dan komen wij graag bij u langs om een schoorsteenkanaal doorvoer te maken. Ook het aanbrengen van dakisolatie doen wij graag voor u, zodat uw woning ‘s winters warm blijft en zomers juist koel. Wat uw project ook is, wij helpen u graag.

Kies een betrouwbare dakdekker in Breda

Wanneer u kiest voor RT-Daken als uw dakdekker in Breda, weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Al onze dakdekkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Bovendien bieden wij volledige transparantie over onze prijzen. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw dakwerkzaamheden.

Neen vrijblijvend contact met ons op via 06-20929942 of vraag een vrijblijvende offerte op en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Benieuwd naar wat andere mensen die op zoek waren naar een dakdekker in Breda voor ervaringen met ons hebben? Op onze homepage vindt u een overzicht van onze meest recente recensies. Zo weet u zeker wat u kunt verwachten van ons.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Om een gratis dakinspectie aan te vragen kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens wordt er een geschikte datum en tijd afgesproken waarop een dakdekker uw dak zal inspecteren. Na de inspectie ontvangt u advies over eventuele noodzakelijke reparaties of vervangingen.

Ja! Bij RT-Daken bieden wij standaard 5 tot 10 jaar garantie op al onze dakwerkzaamheden. Zo bent u er zeker van dat u nog lang van uw dak kunt genieten zonder zorgen.

Als u uw dak wil laten inspecteren kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat een gecertificeerde dakdekker uw dak komt inspecteren. Wij controleren altijd op de conditie, dakconstructie, dakisolatie, dakgoten en overige gebreken.