RT-Daken: uw professionele dakdekker in Tilburg

Op zoek naar een professionele dakdekker in Tilburg? Bij RT-Daken bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en repareren van alle soorten daken. Of het nu gaat om een plat, schuin, hellend, bitumen dak of een pannendak. Onze ervaren dakdekkers weten precies wat ze moeten doen om uw dak weer in topconditie te krijgen.

Bij RT-Daken staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen met de beste materialen en gereedschappen. Wij nemen de tijd om uw situatie grondig te inspecteren en bieden u een passende oplossing. Onze aanpak is vakkundig en efficiënt. Kleine reparaties, of een compleet nieuw dak? U kunt op ons rekenen.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-tilburg

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Is uw dakbedekking in Tilburg aan vervanging toe?

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Tilburg? RT-Daken staat voor u klaar! Of het nu gaat om het vervangen van uw dak of het repareren van een lekkage. Onze professionele dakdekkers hebben de kennis en expertise om alle soorten dakwerkzaamheden uit te voeren.

Wij begrijpen dat uw dak een belangrijke investering is en daarom bieden wij eerlijke en transparante prijzen. Wij bij RT-Daken stellen altijd een gedetailleerde offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze dakdekkers in Tilburg zorgen voor hoogwaardige en duurzame oplossingen voor uw dakproblemen.

Kies voor RT-Daken

Bij RT-Daken weten we als geen ander dat uw dak in goede handen moet zijn. Onze deskundige dakdekkers staan voor u klaar om uw dak in topconditie te krijgen. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij u de beste service bieden.

Bij RT-Daken hechten we veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring. Wij hebben al talloze daken gerepareerd, gerenoveerd en nieuw aangelegd. Wij streven altijd naar perfectie bij elke klus die we uitvoeren en zijn trots op ons vakmanschap.

Een regelmatige dakinspectie is van groot belang. Zo ontdek je problemen met je dak op tijd. Op deze manier voorkom je dat kleine problemen uitgroeien tot grote en kostbare problemen. Daarom bieden wij deze dienst aan voor klanten in Tilburg en omgeving. Onze dakdekkers zijn ervaren. Ze zijn opgeleid om uw dak grondig te inspecteren. Zo zoeken ze naar scheuren, barsten, lekkages, verouderde of beschadigde dakbedekking en andere problemen.

Tijdens de dakinspectie controleren wij ook op eventueel achterstallig onderhoud of gebrek aan ventilatie. Als er problemen worden geconstateerd dan zullen wij deze direct melden. Wij bespreken dan de mogelijke oplossingen en stellen een passende offerte op.

We houden u bij RT-Daken altijd op de hoogte. Zodat u een duidelijk inzicht heeft in de situatie en de mogelijkheden. We vermelden daarbij alle werkzaamheden en kosten.
Wil je weten of een dakinspectie iets voor je is? Neem contact op met een van onze dakdekkers in Tilburg.

Altijd advies op maat door onze ervaren dakdekkers

Bij RT-Daken begrijpen we dat een lekkage of andere vorm van schade aan uw dak geen tijd te verliezen heeft. Daarom bieden we onze klanten in Tilburg en omgeving een snelle en efficiënte reparatieservice aan. Onze dakdekkers zijn ervaren. Ze hebben de nieuwste gereedschappen en materialen. Ze staan klaar om elke vorm van dakreparatie aan te pakken. Van kleine reparaties tot complete renovaties. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer in topconditie is.

En bij spoed staan we nóg sneller voor u klaar. We sturen onze dakdekkers direct naar uw woning om de situatie te beoordelen en het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Zo voorkomen we verdere schade aan uw dak en woning. Onze dakdekkers zijn ervaren en goed opgeleid waardoor ze efficiënt en nauwkeurig te werk kunnen gaan. Bij RT-Daken krijgt u altijd de beste service!

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Tilburg?

Bent u niet woonachtig in Tilburg maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Tilburg maar ook in omliggende plaatsen zoals Breda, Oosterhout en Waalwijk.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Om uw dakbedekking te onderhouden dient u regelmatig uw dakbedekking te inspecteren. Zoek hierbij naar tekenen van schade en slijtage. Verwijder vuil en maak uw dakbedekking schoon. Zo voorkomt u verstoppingen en zorgt u voor voldoende ventilatie om vocht te verminderen. Laat u liever uw dak onderhouden door een professionele dakdekker? Geen probleem! Wij van RT-Daken zijn gespecialiseerd in regelmatig dakonderhoud. Zo weet u zeker dat uw dak grondig wordt geïnspecteerd en gerepareerd waar nodig.

Het is mogelijk om uw dakbedekking zelf te repareren. Dit wordt echter niet geadviseerd. Om zelf uw dakbedekking te repareren dient u de juiste vaardigheden, ervaring en veiligheidsuitrusting te hebben. Het is altijd beter om een professionele dakdekker in te schakelen. Wij van RT-Daken beschikken over de juiste expertise om uw dakbedekking te repareren of vervangen. Tevens beschikken wij over de juiste verzekeringen. Mocht er dan toch onverhoopt iets mis gaan, blijft u niet met de kosten zitten

De kosten van een nieuwe dakbedekking worden beïnvloed door verschillende factoren. Type dakbedekking, grootte, complexiteit en de locatie spelen allemaal een rol. Wij van RT-Daken zijn altijd transparant wat betreft de kosten van een nieuwe dakbedekking. Wilt u weten wat het u gaat kosten? Neem contact met ons op!