Op zoek naar een dakdekker in Oss?

Heeft u problemen met uw dak en zoekt u een goede dakdekker in Oss? RT-Daken staat voor u klaar om u te helpen met al uw dakproblemen. Of het gaat om onderhoud of reparatie van uw bestaande dak, het leggen van een nieuw dak of het controleren van de huidige staan van uw dak, bij ons bent u aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring en enkel gecertificeerde dakdekkers, is uw dak in Oss bij ons in goede handen.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker oss

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Voor alle daken in Oss

Wat voor dakwerken in Oss u ook wilt laten uitvoeren, wij helpen u graag. Of het gaat om platte daken met bijvoorbeeld bitumen dakbedekking of juist hellende daken met dakpannen, wij hebben jarenlange ervaring met het leggen, repareren en inspecteren van allerlei verschillende soorten daken. Ook maakt het niet uit of het gaat om daken van huizen of bedrijfspanden, wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Gratis dakinspectie in Oss

Wij adviseren om regelmatig uw dak te laten controleren. Zo weet u altijd dat uw dak in optimale staat verkeert en komt u niet voor negatieve verrassingen te staan. Een lekkage ontstaat namelijk altijd op het moment dat het niet uitkomt.

Tijdens onze gratis dakinspectie controleert een van onze dakdekkers uw dak op verschillende punten. Is er bijvoorbeeld nieuwe dakbedekking nodig of begint het loodwerk scheuren te voorkomen? Ook controleren wij de constructie en kijken we of eventuele isolatie goed genoeg werkt.

Na afloop van de inspectie noteren wij alle bevindingen in een rapport, met advies over eventueel (preventief) onderhoud of reparaties. Kiest u ervoor om deze werkzaamheden door ons uit te laten voeren? Dan kunnen wij hier in de meeste gevallen een speciale prijs voor u van maken.

Vind de beste dakdekker in Oss

Heeft u problemen met uw dakbedekking in Oss? Dan lossen wij deze graag voor u op. Wij bieden diverse diensten aan om uw dak weer in topconditie te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loodwerk, dakpannen, bitumen dakbedekking (dakleer) of schoorsteenrenovatie. Bij RT-Daken bent u verzekerd van gecertificeerde dakdekkers die enkel met hoogwaardige materialen werken voor een scherpe prijs. Hierdoor kunnen wij tot wel 10 jaar garantie bieden op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor uw dak kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op of neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de eventuele werkzaamheden te bespreken en bij akkoord op de offerte in te plannen.

Heeft u een spoedgeval, zoals lekkage, en wilt u direct contact met een professional? Bel dan naar onze spoedlijn via 06- 209 29 942, deze is 24/7 bereikbaar.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Oss?

Bent u niet woonachtig in Oss maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Oss maar ook in omliggende plaatsen zoals Nijmegen, Den Bosch en Tiel.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Tilburg, Eindhoven, Arnhem en Amersfoort. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Om uw dakbedekking te onderhouden dient u regelmatig uw dakbedekking te inspecteren. Zoek hierbij naar tekenen van schade en slijtage. Verwijder vuil en maak uw dakbedekking schoon. Zo voorkomt u verstoppingen en zorgt u voor voldoende ventilatie om vocht te verminderen. Laat u liever uw dak onderhouden door een professionele dakdekker? Geen probleem! Wij van RT-Daken zijn gespecialiseerd in regelmatig dakonderhoud. Zo weet u zeker dat uw dak grondig wordt geïnspecteerd en gerepareerd waar nodig.

Het is mogelijk om uw dakbedekking zelf te repareren. Dit wordt echter niet geadviseerd. Om zelf uw dakbedekking te repareren dient u de juiste vaardigheden, ervaring en veiligheidsuitrusting te hebben. Het is altijd beter om een professionele dakdekker in te schakelen. Wij van RT-Daken beschikken over de juiste expertise om uw dakbedekking te repareren of vervangen. Tevens beschikken wij over de juiste verzekeringen. Mocht er dan toch onverhoopt iets mis gaan, blijft u niet met de kosten zitten

De kosten van een nieuwe dakbedekking worden beïnvloed door verschillende factoren. Type dakbedekking, grootte, complexiteit en de locatie spelen allemaal een rol. Wij van RT-Daken zijn altijd transparant wat betreft de kosten van een nieuwe dakbedekking. Wilt u weten wat het u gaat kosten? Neem contact met ons op!