Een dakdekker in Roosendaal nodig?

Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Roosendaal? RT-Daken staat voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden in Roosendaal vakkundig en tegen een scherpe prijs uit te voeren. Of het gaat om hellende daken, platte daken, nieuwe dakbedekking of het repareren van lekkages. Onze gecertificeerde dakdekkers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen elke klus op uw dak klaren.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-roosendaal

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Vind de beste dakdekker in Roosendaal

Misschien heeft u al zelf geprobeerd om dakbedekking in Roosendaal op uw dak aan te brengen of te repareren, maar is het niet gelukt. Of heeft u een nieuw dak nodig maar heeft u geen idee welke soort dakbedekking de beste keuze is voor uw platte dak. Bitumen dakbedekking, EPDM of misschien wel een PVC dak. Dan is het fijn als er een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf in Roosendaal u kan adviseren en de werkzaamheden uit handen kan nemen.

Onze dakdekkers zijn professionals met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van dakwerkzaamheden. Of het nou gaat om loodwerk, dakpannen, daklekkage, dakreparatie of schoorsteenrenovatie. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van een dak van topkwaliteit.

Dakdekker in Roosendaal inhuren

Heeft u werkzaamheden voor het dak van uw woning of bedrijfspand die u wilt laten uitvoeren door een dakdekkersbedrijf in Roosendaal? RT-Daken komt graag bij u langs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij voorzien u zo snel mogelijk van een scherpe en transparante prijs.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag. Gaat het om een spoedgeval en wilt u snel een professional aan de lijn? Via 06-209 29 942 krijgt u 24/7 een professional aan de telefoon die u verder helpt.

Voorkomen is beter dan genezen: gratis dakinspectie in Roosendaal

Een goed dak is cruciaal om uw woning of pand in goede staat te houden. Een lekkage in het dak kan immers zorgen voor waterschade in de rest van het gebouw, met alle gevolgen van dien. Door uw dak regelmatig te controleren, voorkomt u dus niet alleen schade aan uw dak, maar ook aan de rest van uw woning.

Daarom adviseren wij om jaarlijks een dakinspectie te laten uitvoeren door professionele dakdekkers. Tijdens onze gratis dakinspectie controleren wij uw dak onder andere op constructie, vervuiling en eventueel aanwezige isolatie en stellen vervolgens een adviesrapport voor u op. Zijn er werkzaamheden nodig en zo ja, moeten deze zo snel mogelijk plaatsvinden of op termijn? Vaak kunnen we een speciale prijs voor u opstellen wanneer u deze werkzaamheden door ons laat uitvoeren. Zo bespaart u niet alleen geld door (ergere) schade te voorkomen, maar bent u ook verzekerd van een scherpe prijs.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Roosendaal?

Bent u niet woonachtig in Roosendaal maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Roosendaal maar ook in omliggende plaatsen zoals Breda, Bergen op Zoom en Etten-Leur.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Arnhem. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Ja, Wij zijn altijd beschikbaar voor noodgevallen. U kunt 24/7 contact opnemen via het telefoonnummer 06-209 29 942 om direct een professional aan de lijn te krijgen die u verder kan helpen.

De gemiddelde levensduur van de verschillende dakbedekkingen die RT-Daken aanbiedt, varieert. Bitumen dakbedekking gaat gemiddeld 20-25 jaar mee, EPDM en PVC dakbedekking ongeveer 25-30 jaar, dakpannen kunnen 50-75 jaar meegaan, en groendaken hebben een levensduur van 30-50 jaar. Bij RT-Daken bieden wij standaard 5 tot 10 jaar garantie op al onze dakwerkzaamheden.