Dakdekker in Amersfoort nodig?

Op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Amersfoort? Zoek niet verder! RT-Daken staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige dakdiensten en uitstekend vakmanschap. Denk aan dakreparaties, dakrenovaties, nieuwe dakbedekking of dakonderhoud, wij bieden alles om uw dak in topconditie te houden! Lees snel verder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-amersfoort

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Een compleet diensten aanbod voor uw dak in Amersfoort

Ongeacht de vraag die u heeft, wij gaan alle dakuitdagingen aan! Onze expertise omvat een breed aanbod aan diensten, waaronder:

 • Loodwerk
 • Dakpannen
 • Bitumen dakbedekking (dakleer)
 • Daklekkage oplossen
 • Schoorsteenrenovatie
 • Dakreparatie
 • Plat dak vervangen

Als we een probleem niet direct kunnen oplossen, maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van professionals in de regio. Door onze ervaring hebben we waardevolle contacten opgebouwd, zodat we voor elk type dakprobleem de juiste vakman kunnen inschakelen. Uw dak is bij ons altijd in goede handen. We werken in alle wijken van Amersfoort, dus ook voor een dakdekker in Amersfoort Vathorst zit je bij ons goed.

Dakdekker in Amersfoort inschakelen

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Vraag een vrijblijvende offerte op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met ons op. Vragen? Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor RT-Daken?

Bij RT-Daken gaan we voor niets minder dan het allerbeste voor uw dak. Een aantal redenen om voor ons te kiezen:

 • Ervaring en expertise: Ons team van dakdekkers heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van daken. We weten precies hoe we uw dak moeten aanpakken, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.
 • Kwaliteit en vakmanschap: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken we met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame en betrouwbare resultaten te leveren.
 • Maatwerkoplossingen: Elk dak is uniek, daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw dak en budget. Onze dakdekkers zullen nauw met u samenwerken en naar u luisteren om uw wensen te begrijpen. Een dakproject op maat!
 • Dakonderhoud in Amersfoort: Regelmatig dakonderhoud is essentieel om de levensduur van uw dak te verlengen en problemen in een vroeg stadium te detecteren. Bij RT-Daken bieden we professioneel dakonderhoud om uw dak in optimale conditie te houden en toekomstige problemen te voorkomen.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Amersfoort?

Bent u niet woonachtig in Amersfoort maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Amersfoort maar ook in omliggende plaatsen zoals Utrecht, Leusden en Barneveld.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Den Bosch, Tilburg, Arnhem en Nijmegen. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Bij RT-Daken streven we ernaar om daklekkages zo snel mogelijk op te lossen. Onze dakdekkers in Amersfoort begrijpen dat een lekkage spoedig hersteld moet worden om verdere schade te voorkomen. Zodra u contact met ons opneemt, zullen we ons best doen om zo snel mogelijk naar uw daklekkage te kijken en het probleem te verhelpen. De exacte responstijd is afhankelijk van de drukte en de urgentie van de situatie, maar we zullen altijd ons best doen om snel en efficiënt te reageren.

Bij RT-Daken bieden wij een breed scala aan dakdiensten in Amersfoort, waaronder dakreparaties, dakrenovaties, nieuwe dakbedekking, dakonderhoud, schoorsteenrenovatie, loodwerk, vervanging van platte daken, dakisolatie, dakinspecties en advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke dakbehoeften in Amersfoort.