Een dakdekker in Brabant inhuren?

Zoekt u een dakdekker in Brabant om werkzaamheden uit te voeren aan het dak van uw woning of bedrijfspand? RT-daken heeft jarenlange ervaring met allerlei dakwerkzaamheden. Wij verzekeren u van de scherpste prijzen en met onze spoedlijn heeft u altijd snel één van onze experts aan de telefoon, ook ’s avonds en in het weekend.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-brabant

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Uw dak weer in optimale staat

Heeft u een lekkage of ander dakprobleem dat snel opgelost moet worden? Of wilt u een afspraak maken voor aanleggen van nieuwe dakbedekking? Wat de reden ook is dat u een dakdekkersbedrijf in Brabant zoekt, bij RT-daken helpen wij u graag.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Loodwerk
  • Dakpannen
  • Bitumen dakbedekking (dakleer)
  • Daklekkage oplossen
  • Schoorsteenrenovatie
  • Dakreparatie
  • Plat dak vervangen

Welk type dak u ook heeft, een schuin dak, een plat dak of gaat het om een nieuw dak? Als erkende dakdekkers in Brabant bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van al uw dakwerkzaamheden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee, zodat wij uw dak altijd in optimale staat achterlaten.

Kies voor tijdig onderhoud

Mensen denken vaak aan dakonderhoud op het moment dat problemen zich aandienen. Een dakpan die naar beneden valt, loodwerk dat los komt te zitten of nog erger: een lekkage. Maar voorkomen is beter dan genezen, ook in het geval van uw dak.

Regelmatig onderhoud aan uw dak voorkomt niet alleen nare verrassingen, maar voorkomt ook hoge kosten in de vorm van ontstane schade. Vraag daarom een gratis dakinspectie aan en wij controleren uw dakbedekking in Brabant op een breed aantal aspecten.

Uiteraard controleren wij de dakconstructie en de staat van de dakbedekking, maar wij kijken bijvoorbeeld ook naar isolatie en vuil in de dakafvoeren. Op basis van onze bevindingen maken wij een offerte met de door ons aanbevolen reparaties op, waarbij wij vaak kortingen kunnen geven wanneer u de reparaties door ons laat uitvoeren in combinatie met één van onze andere diensten. Extra voordelig dus!

Dakdekker in Amersfoort inschakelen

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Vraag een vrijblijvende offerte op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met ons op. Vragen? Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.