Door de weeks bereikbaar

24/7 bereikbaar voor spoed

Scherpste prijs tot 10 jaar garantie

Al ruim 30 jaar ervaring

Wij van RT-Daken zijn onder andere werkzaam in de volgende plaatsen

Staat jouw woonplaats hier niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Dakdekker Amersfoort

Op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Amersfoort? Zoek niet verder! RT-Daken staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige dakdiensten en uitstekend vakmanschap.

Dakdekker Arnhem

Uw zoektocht naar een professionele dakdekker in Arnhem eindigt hier. Bij RT-Daken zijn we trots op onze jarenlange ervaring, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Dakdekker Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Bergen op Zoom? Zoek niet verder! RT-Daken is een betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden in de regio Bergen op Zoom.

Dakdekker Brabant

Zoekt u een dakdekker in Brabant om werkzaamheden uit te voeren aan het dak van uw woning of bedrijfspand? RT-daken heeft jarenlange ervaring met allerlei dakwerkzaamheden.

Dakdekker Breda

Zoekt u een goede dakdekker in Breda voor het dak van uw woning of (bedrijfs)pand? Wij zijn actief als dakdekker in omgeving Breda en komen graag bij u langs.

Dakdekker Den Bosch

Zoekt u een professionele dakdekker in Den Bosch? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres.

Dakdekker Deurne

Zoekt u een dakdekker in Deurne en omgeving? Dan is RT-Daken een goede keuze. Wij zijn een dakdekkersbedrijf met ruim dertig jaar ervaring in het vak en hebben enkel gecertificeerde dakdekkers in dienst.

Dakdekker Eindhoven

Heeft u problemen met uw dak en heeft u een dakdekker in Eindhoven nodig? Of bent u bezig met een nieuw dak en zoekt u een partij die u kan helpen met het leggen van een nieuw dak? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres.

Dakdekker Etten-Leur

Heeft u problemen met uw dak en zoekt u een betrouwbare dakdekker in Etten-Leur? Voor zowel spoedgevallen als periodiek onderhoud en het aanleggen van een nieuw dak helpen wij u graag in Etten-Leur.

Dakdekker Helmond

Bent u op zoek naar een dakdekker in Helmond en omgeving om uw dakproblemen op te lossen, het leggen van uw nieuwe dak of een inspectie van de huidige staat van het dak van uw woning of (bedrijfs)pand? Bij RT-Daken bent u aan het juiste adres.

Dakdekker Nijmegen

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Nijmegen? RT-Daken staat voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden in Nijmegen vakkundig en tegen een scherpe prijs uit te voeren.

Dakdekker Oosterhout

Bent u op zoek naar een dakdekker in Oosterhout? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres.

Dakdekker Oss

Heeft u problemen met uw dak en zoekt u een goede dakdekker in Oss? RT-Daken staat voor u klaar om u te helpen met al uw dakproblemen.

Dakdekker Roosendaal

Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Roosendaal? RT-Daken staat voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden in Roosendaal vakkundig en tegen een scherpe prijs uit te voeren.

Dakdekker Tiel

Zoekt u een dakdekker in Tiel voor het uitvoeren van werkzaamheden aan het dak van uw woning of bedrijfspand? RT-Daken is een allround dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van al uw dakproblemen.

Dakdekker Tilburg

Op zoek naar een professionele dakdekker in Tilburg? Bij RT-Daken bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en repareren van alle soorten daken.

Dakdekker Valkenswaard

Zoekt u een dakdekker in Valkenswaard voor het dak van uw woning of bedrijfspand? U bent bij RT-Daken aan het juiste adres voor het leggen van nieuwe daken, onderhoud van bestaande daken of het repareren van schades aan uw dak in Valkenwaard.

Dakdekker Veldhoven

Dakproblemen? Nieuw dak nodig? Ons dakdekkersbedrijf in Veldhoven en omgeving staat voor u klaar met snelle, professionele en betrouwbare diensten!

Dakdekker Waalwijk

Heeft u een dakdekker in Waalwijk nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres.

Over ons

Wij van RT-Daken zijn professionals op het gebied van dakwerkzaamheden. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijs te leveren aan onze klanten. Door jarenlang werkzaam te zijn in deze branche kennen wij alle ins en outs met betrekking tot ons werk

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.