Dakdekker in Valkenswaard

Zoekt u een dakdekker in Valkenswaard voor het dak van uw woning of bedrijfspand? U bent bij RT-Daken aan het juiste adres voor het leggen van nieuwe daken, onderhoud van bestaande daken of het repareren van schades aan uw dak in Valkenwaard. Kijk rustig rond op onze website voor de verschillende werkzaamheden die we op uw dak kunnen uitvoeren of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij denken graag met u mee.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-valkenswaard

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Voor al uw dakwerkzaamheden in Valkenswaard

Wanneer u een dakdekkersbedrijf in Valkenswaard zoekt, kan dit verschillende redenen hebben. U wilt graag onderhoud aan uw dak laten uitvoeren, er is (een kleine) schade die gerepareerd moet worden of u wilt misschien wel een geheel nieuw dak laten aanleggen. Wat uw klus ook is, bij RT-Daken staan wij voor u klaar.

Met ruim 30 jaar ervaring op het dak, weten wij precies hoe we loodwerk moeten vervangen, een schoorsteen renoveren, dakpannen leggen of Bitumen dakbedekking (dakleer) aanbrengen. Andere werkzaamheden waar wij onze hand ook niet voor omdraaien zijn: Daklekkage oplossen, dakreparatie, een plat dak vervangen of een dak isoleren

Benieuwd of wij ook uw dak weer in optimale staat kunnen krijgen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis dakinspectie

Heeft u momenteel geen schade en oogt uw dak op het eerste gezicht in goede staat? Ook dan adviseren wij om periodiek een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat u altijd een goed dak boven uw hoofd heeft en voorkomt u bovendien hoge kosten bij schade.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Valkenswaard?

Bent u niet woonachtig in Valkenswaard maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Valkenswaard maar ook in omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Eindhoven en Helmond.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Brabant woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Breda, Tilburg, Den Bosch en Waalwijk. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Kies voor een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf

We kunnen ons voorstellen dat het voor u lastig kan zijn om een goede dakdekker in Valkenswaard te vinden, zeker wanneer u geen kennis heeft van daken en dakdekkerswerkzaamheden. Wat zijn normale tarieven en hoe weet u zeker dat de werkzaamheden ook goed worden uitgevoerd?

Wanneer u kiest voor RT-Daken, kiest u voor een betrouwbaar dakdekkersbedrijf. Al onze dakdekkers zijn gecertifieerde professionals, zodat u verzekerd bent van vakwerk.
Wij hanteren altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat u zeker weet dat u enkel voor de gebruikte materialen en afgenomen diensten betaald. Bij ons geen kleine lettertjes, verborgen of onduidelijke extra kosten op uw factuur. Wij maken altijd vooraf duidelijke offertes en afspraken zodat u weet waar u aan toe bent.

Benieuwd of onze klanten dit ook over ons zeggen? Neem dan eens een kijkje tussen onze reviews zodat u weet wat u kunt verwachten wanneer u ons inhuurt voor uw dak in Valkenswaard.

Met spoed een dakdekkersbedrijf in Valkenswaard nodig?

Heeft u last van lekkage, is (een deel van) uw dak ingestort of heeft u andere schade aan uw dak dat direct verholpen moet worden? Bel dan direct met onze spoedlijn via 06 209 29 942 om één van onze specialisten aan de lijn te krijgen. Hij of zij zal de situatie met u bespreken en direct de juiste acties uitzetten zodat er zo snel mogelijk een dakdekker in Valkenswaard u komt helpen.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.