Plat dak vervangen bij RT-Daken

Bij RT-Daken zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van platte daken met PVC, EPDM of bitumen dakbedekking. Onze gediplomeerde vakmannen hebben jarenlang ervaring in het plaatsen van dakbedekkingen. Aldus, bent u benieuwd of uw dakbedekking aan vervanging toe is, wilt u uw platte dak op een professionele manier laten vervangen, of heeft u vragen over de soorten dakbedekking en het vervangen van uw platte dak in het algemeen? Neem dan contact met ons op en wij zullen u hartelijk te woord staan.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Wat houdt een plat dak vervangen in?

Op ten duur is een plat dak aan vervanging toe door eventuele mankementen die vaak te wijten zijn aan weer en wind. Een plat daken vervangen is daarbij vaker noodzakelijk in vergelijking met schuine/hellende daken. Dit komt omdat vuil, water en zand langer op platte daken blijven liggen. Hierom moeten platte daken ook vaker onderhouden en schoongemaakt worden om lekkages en andere mankementen te voorkomen. Als een plat dak regelmatig onderhouden en schoongemaakt wordt, dan zal deze minimaal 25 jaar meegaan.

De levensduur van een plat dak is tevens afhankelijk van het soort dakbedekking. Aan het het eind van zijn levensduur, dient een plat dak vervangen te worden. Het uitbesteden van een plat dak vervangen zou u tevens op lange termijn andere onderhoudskosten kunnen besparen. Wilt u uw platte dak vervangen? Voor professionele dakvervanging bent u bij RT-Daken aan het juiste adres.

Soorten dakbedekking voor platte daken

Het moment van of een plat dak vervangen moet worden wordt grotendeels bepaald door de levensduur van het dak. De levensduur van platte daken hangt van verschillende factoren af, waaronder het soort dakbedekking. De meest populaire soorten dakbedekking zijn Bitumen, EPDM en PVC. Een plat dak vervangen kan dan ook met deze materialen.

Voor meer informatie over de dakbedekkingen verwijzen wij u naar de pagina’s hieronder. Hier vindt u informatie over onder andere prijsindicaties, levensduur en voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekkingen:

Heeft u een bedrijfspand met een plat dak? Geen enkel probleem! Bij RT-Daken vervangen wij daken van zowel particulieren als bedrijven.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.