Standaard 5 tot 10 jaar garantie!
Duidelijke afspraken
Gecertificeerd personeel

Bedrijfspand dakwerkzaamheden bij RT-Daken

Voor verschillende dakwerkzaamheden aan uw bedrijfspand kunt u terecht bij RT-Daken. Onze expertise in dakwerkzaamheden aan bedrijfspanden zorgt ervoor dat wij ons werk vakkundig en snel kunnen doen, hierdoor krijgt u de scherpste prijs voor de dakwerkzaamheden die aan uw bedrijfspand verricht worden. In combinatie met een dakinspectie hanteren wij speciale prijzen. Ook rekenen wij speciale tarieven in dakwerkzaamheden voor grote bedrijfspanden.

Beoordeeld met een 4.9 / 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Belangen voor bedrijven

Dakwerkzaamheden zijn niet enkel nodig voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden. Bij elk bedrijfspand zullen in verloop van tijd dakwerkzaamheden noodzakelijk zijn, ongeacht of dit een groot of middel-klein bedrijf is. Het is essentieel dat het dak van uw bedrijfspand regelmatig wordt geïnspecteerd op mankementen. Dit kunnen bij een plat dak bijvoorbeeld scheuren zijn in de dakbedekking, die op ten duur kunnen zorgen voor lekkages met significante kosten als gevolg door andere grote schade aan uw bedrijfspand. Om dit te voorkomen wordt het aangeraden om het dak van uw bedrijfspand regelmatig te inspecteren, bijvoorbeeld een of twee keer per jaar. Als u een dakinspectie laat doen bij RT-Daken, krijgt u bijvoorbeeld ook advies hoe u mankementen kunt voorkomen. U krijgt dan bijvoorbeeld tips over hoe u het beste het type dakbedekking dat u heeft schoon kunt houden. Mochten er mankementen zijn, dan kunt u ook terecht bij ons voor dakwerkzaamheden aan uw bedrijfspand. Bij bedrijfspand dakinspectie wordt er niet alleen naar de dakbedekking gekeken, maar naar de structurele integriteit van het dak, de isolatiewaarde en de waterdichtheid. Wilt u het dak van uw bedrijfspand professioneel laten inspecteren en wellicht dakwerkzaamheden laten verrichten? Neem dan contact met ons op!

Dakbedekking vervangen?

Bedrijfspand dakwerkzaamheden kunnen bijvoorbeeld het vervangen van de dakbedekking zijn. Als u bijvoorbeeld een plat dak heeft met bitumen dakbedekking, gaat deze gemiddeld 25 jaar mee. Hierna moet de dakbedekking vervangen worden omdat de kans op slijtage of andere mankementen te groot wordt. Het vervangen van een plat dak van een bedrijfspand gaat in vergelijkbare werking als het vervangen van een plat dak aan een woning, echter op grotere schaal. Voor meer informatie over het proces en type dakbedekkingen verwijzen wij u naar de pagina dakbedekking.

Dakisolatie

Een van de belangrijkste dakwerkzaamheden aan uw bedrijfspand is dakisolatie. Dakisolatie houdt in dat in het dak van uw bedrijfspand een isolatielaag aan wordt gebracht. Het grootste voordeel van een investering in bedrijfspand dakisolatie is dat uw energiekosten significant verlaagd worden. De warme lucht in uw bedrijfspand stijgt namelijk op naar uw dak en gaat hier vaak verloren. Bedrijfspand dakisolatie kan ervoor zorgen dat de warmte naar het dak stijgt, maar niet verder dan dit. Dit betekent dat de warmte langer in uw bedrijfspand blijft en uw energiekosten voor het verwarmen van uw bedrijfspand verlaagd worden. Ook hier kunt u uitblinken in milieubewust ondernemen en voor ecologisch dakisolatiemateriaal kiezen. Voor meer informatie over de opties voor dakisolatie kunt u terecht op de pagina dakisolatie van RT-Daken.

Prijsindicatie werkzaamheden aan bedrijfspanden

De kosten voor werkzaamheden aan een bedrijfspand zijn afhankelijk van onder andere, welke werkzaamheden er verricht moeten worden en wat de grootte van het pand is. Door jarenlange expertise is RT-Daken het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of neem gerust contact met ons op.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.