Een dakdekker in Eindhoven nodig?

Heeft u problemen met uw dak en heeft u een dakdekker in Eindhoven nodig? Of bent u bezig met een nieuw dak en zoekt u een partij die u kan helpen met het leggen van een nieuw dak? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om al uw problemen en uitdagingen rondom uw dak in Eindhoven snel en vakkundig op te lossen.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

Dakdekker Eindhoven

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Alles voor uw dak

Wat uw vraag ook is, voor alle vormen van dakproblemen kunt u bij RT-Daken terecht.
Wij gaan pas weg als uw dak weer in optimale staat verkeert. Denk hierbij aan werkzaamheden als:

Kunnen wij het probleem niet zelf oplossen? Dan zorgen wij dat de juiste persoon bij u komt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij allerlei verschillende contacten in de regio Eindhoven en kunnen dus voor de meest uiteenlopende problemen een geschikte vakman aan u koppelen. Zo weet u altijd dat u met een goed dak achterblijft.

Ons dakdekkersbedrijf in Eindhoven inhuren

Met meer dan 30 jaar ervaring in het dakdekkersvak, bent u bij RT-Daken aan het juiste adres wanneer u een dakdekker nodig heeft in Eindhoven. Al ons personeel is gecertificeerd dakdekker. Hierdoor kunnn wij u verzekeren van topkwaliteit. Standaard bieden wij u daarom 5 tot 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Benieuwd wat wij voor uw dak kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voorkomen is beter dan genezen

Ook voor preventie van dakproblemen aan uw huis of pand in Eindhoven helpen wij u graag. Twijfelt u of uw dak nog in optimale staat is of heeft u een woning of pand gekocht, waarvan u niet weet wat de staat van het dak is? Vraag een gratis dakinspectie aan. Een vakkundige dakdekker komt dan bij u langs en wij controleren uw dak op de belangrijkste punten.

Is alles nog in goede staat of adviseren wij toch om bepaalde onderdelen te laten vervangen? Zo voorkomt u niet alleen dat er in de toekomst water naar binnen kan stromen, maar ook andere schade zullen wij hierdoor tijdig opmerken, zoals problemen met de dakgoot of draagconstructie. Besluit u op ons advies werkzaamheden aan uw dak te laten uitvoeren? Dan kunnen wij u in veel gevallen een speciale prijs aanbieden, zodat u voordeliger uit bent.

Spoed dakreparatie in Eindhoven

Heeft u een spoedgeval? Wij laten u niet zitten met een kapot dak of lekkage. Via onze spoedlijn staat er 24/7 een professional voor u klaar en komen direct naar u toe. Zo is er altijd een dakdekker in Eindhoven om de lekkage of andere vorm van schade snel te verhelpen.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Eindhoven?

Bent u niet woonachtig in Eindhoven maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Eindhoven maar ook in omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Valkenswaard en Helmond.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Amersfoort, Den Bosch, Tilburg en Nijmegen. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Om een gratis dakinspectie aan te vragen kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens wordt er een geschikte datum en tijd afgesproken waarop een dakdekker uw dak zal inspecteren. Na de inspectie ontvangt u advies over eventuele noodzakelijke reparaties of vervangingen.

Ja! Bij RT-Daken bieden wij standaard 5 tot 10 jaar garantie op al onze dakwerkzaamheden. Zo bent u er zeker van dat u nog lang van uw dak kunt genieten zonder zorgen.

Tijdens een dakinspectie kunnen diverse problemen aan het licht komen, zoals daklekkage, beschadigde dakbedekking, slecht loodwerk, dakgootproblemen, dakisolatieproblemen, schade aan de dakconstructie, problemen met schoorstenen, vervormde dakpannen, algemene slijtage en slechte ventilatie. Een grondige inspectie helpt bij het identificeren van deze problemen, zodat ze tijdig kunnen worden aangepakt om verdere schade te voorkomen.