Een dakdekker in Helmond nodig?

Bent u op zoek naar een dakdekker in Helmond en omgeving om uw dakproblemen op te lossen, het leggen van uw nieuwe dak of een inspectie van de huidige staat van het dak van uw woning of (bedrijfs)pand? Bij RT-Daken bent u aan het juiste adres. Voor al uw dakproblemen kunt u bij ons terecht en voor spoedgevallen staan wij zelfs 24-7 klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zo snel mogelijk bij u langs in Helmond.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker helmond

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Voor iedere klus op uw dak in Helmond

Voor welke klus op uw dak u ook een dakdekkersbedrijf in Helmond zoekt, wij helpen u graag. Denk aan loodwerk, dakpannen op hellende daken, bitumen dakbedekking (dakleer), daklekkage, schoorsteenrenovatie, dakreparatie of een plat dak vervangen.

Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan repareren. Daarom bieden wij ook gratis dakinspecties aan. Onze vakkundige professionals controleren uw dak tijdens deze inspectie op onder andere constructie, slijtage van materialen (zoals loodwerk of gebroken dakpannen), de staat van het isolatiemateriaal en vervuiling. Hierdoor signaleren we alle zwakke punten van uw dak en voorkomt u lekkages (en dus grotere schade) in de toekomst.

Laat u vervolgens onderhoud aan uw dak uitvoeren aan de hand van deze inspectie? Dan kunnen wij hier vaak een speciale prijs van maken. Kleine reparaties zijn bovendien een stuk goedkoper dan wanneer u het uit de hand laat lopen.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Helmond?

Bent u niet woonachtig in Helmond maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Helmond maar ook in omliggende plaatsen zoals Eindhoven, Deurne en Valkenswaard.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Den Bosch, Tilburg, Amersfoort en Nijmegen. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Altijd eerlijke prijzen en topkwaliteit

U zoekt natuurlijk een betrouwbare en goede dakdekker in Helmond. Bij RT-Daken werken enkel dakdekkers met ruime ervaring en die beschikken over alle benodigde diploma’s. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen, zodat uw dak na onze komst weer in optimale staat verkeert.

Daarnaast bieden wij u de scherpste tarieven voor deze topkwaliteit en zijn wij volledig transparant over onze prijzen. Zo weet u zeker dat u alleen betaalt voor wat wij echt doen en gebruiken. Door het gebruik van goede materialen en professionals, kunnen wij bovendien tot 10 jaar garantie geven op onze werkzaamheden.

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees dan eens de reviews die klanten waar wij in het verleden voor gewerkt hebben, over ons hebben geschreven.

Dakdekker in Helmond inschakelen

Bij RT-Daken staan wij voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een dakdekker in Helmond. Vraag een vrijblijvende offerte op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met ons op. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Gaat het om een spoedgeval zoals een lekkage en wilt u direct iemand spreken? Bel dan naar onze spoedlijn op 06-209 29 942 om snel één van onze professionals te spreken. Wat uw dakprobleem ook is, wij helpen u graag om altijd een veilig en kwalitatief dak boven uw hoofd te hebben.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Om uw dakbedekking te onderhouden dient u regelmatig uw dakbedekking te inspecteren. Zoek hierbij naar tekenen van schade en slijtage. Verwijder vuil en maak uw dakbedekking schoon. Zo voorkomt u verstoppingen en zorgt u voor voldoende ventilatie om vocht te verminderen. Laat u liever uw dak onderhouden door een professionele dakdekker? Geen probleem! Wij van RT-Daken zijn gespecialiseerd in regelmatig dakonderhoud. Zo weet u zeker dat uw dak grondig wordt geïnspecteerd en gerepareerd waar nodig.

Het is mogelijk om uw dakbedekking zelf te repareren. Dit wordt echter niet geadviseerd. Om zelf uw dakbedekking te repareren dient u de juiste vaardigheden, ervaring en veiligheidsuitrusting te hebben. Het is altijd beter om een professionele dakdekker in te schakelen. Wij van RT-Daken beschikken over de juiste expertise om uw dakbedekking te repareren of vervangen. Tevens beschikken wij over de juiste verzekeringen. Mocht er dan toch onverhoopt iets mis gaan, blijft u niet met de kosten zitten

De kosten van een nieuwe dakbedekking worden beïnvloed door verschillende factoren. Type dakbedekking, grootte, complexiteit en de locatie spelen allemaal een rol. Wij van RT-Daken zijn altijd transparant wat betreft de kosten van een nieuwe dakbedekking. Wilt u weten wat het u gaat kosten? Neem contact met ons op!