Dakdekker in Etten-Leur

Heeft u problemen met uw dak en zoekt u een betrouwbare dakdekker in Etten-Leur?
Voor zowel spoedgevallen als periodiek onderhoud en het aanleggen van een nieuw dak helpen wij u graag in Etten-Leur. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en bij zowel platte als hellende daken.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-etten-leur

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Uw dak in Etten-Leur weer in optimale staat

Bij RT-Daken hebben wij ruim 30 jaar ervaring in allerlei werkzaamheden op het dak. Wilt u uw bitumen dakbedekking op uw platte dak vervangen? Is het loodwerk op uw dak verouderd en wilt u het vervangen om te voorkomen dat er een lekkage ontstaat? Of wilt u uw dak laten isoleren om er ‘s winters warm bij te zitten en in de zomer juist heerlijk koel?
Wat voor werkzaamheden er ook nodig zijn aan uw dak, wij zorgen dat uw dak weer in optimale staat verkeert wanneer wij bij u weggaan. Een greep uit onze dakwerkzaamheden die wij in Etten-Leur kunnen uitvoeren zijn:

Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij denken graag met u mee. Ook in het geval dat wij de werkzaamheden niet zelf kunnen uitvoeren, verwijzen wij u graag door naar de juiste partij binnen ons uitgebreide netwerk van professionals die u wel kan helpen.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Etten-Leur?

Bent u niet woonachtig in Etten-Leur maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Etten-Leur maar ook in omliggende plaatsen zoals Roosendaal, Breda en Oosterhout.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Den Bosch, Tilburg, Arnhem en Nijmegen. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Gratis dakinspectie in Etten-Leur

Weet u niet zeker of er werkzaamheden nodig zijn aan uw dak, maar wilt u zeker weten dat uw dak in goede staat verkeert? Heel verstandig. Voorkomen is immers beter dan genezen. Zeker in het geval een dak kan schade erg veel gevolgen hebben voor de rest van het pand of huis. Denk aan lekkage, instortingsgevaar of zelfs het (tijdelijk) onbewoonbaar raken. Om nog maar te zwijgen over de extra kosten die dit met zich mee kan brengen.

Voorkom dus nare verrassingen en laat uw dak periodiek controleren. RT-Daken voert gratis dakinspecties uit in Etten-Leur. Onze professionals inspecteren uw dak van top tot teen: wat is de staat van de constructie? Hoe kan vuil en overtollig water goed wegstromen en is de dakbedekking nog in goede conditie?

Na afloop ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin we al onze bevindingen noteren en ons advies toelichten. Is er onderhoud of zijn er reparaties nodig? Zo ja op welke termijn?
Dit geeft u niet alleen rust, maar kan bijvoorbeeld ook bij de verkoop van een pand een bewijs zijn van goede bouwkundige staat.

Spoedgeval?

Heeft u schade aan uw dak en is er direct actie nodig? Bel dan direct met onze spoedlijn via 06- 209 29 942. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en zorgt dat u altijd snel een professional aan de lijn krijgt. Samen bespreken we de situatie en maken we een plan van aanpak zodat u direct geholpen wordt.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.