Op zoek naar een dakdekker in Veldhoven?

Dakproblemen? Nieuw dak nodig? Ons dakdekkersbedrijf in Veldhoven en omgeving staat voor u klaar met snelle, professionele en betrouwbare diensten! Onze ervaren dakdekkers lossen diverse dakproblemen op en leggen nieuwe daken met vakmanschap. Voor spoedgevallen staan we zelfs 24/7 paraat. Vertrouw op ons voor de beste oplossingen voor uw dak!

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-veldhoven

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Kwaliteitsmaterialen voor duurzame resultaten voor uw dak in Veldhoven

Bij RT-Daken geloven we in het gebruik van alleen de beste materialen voor uw dak. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen te garanderen die duurzaamheid en langdurige prestaties bieden. Of u nu kiest voor traditionele dakpannen, bitumen dakbedekking voor platte daken, milieuvriendelijk EPDM of zelfs een groendak, wij hebben een ruime keuze aan materialen en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze dakdekkers in Veldhoven zullen nauw met u samenwerken om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen die perfect aansluit bij uw budget en uiterlijke voorkeuren. Met onze hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een dak dat bestand is tegen de elementen en langdurige bescherming biedt aan uw woning!

Kies voor RT-Daken; uw partner in dakdekkersdiensten in Veldhoven!

Kies voor RT-Daken als uw betrouwbare partner voor dakdekkersdiensten in Veldhoven. Met onze ervaring, vakmanschap en toewijding streven we ernaar om u de beste service en kwaliteit te bieden. U kunt rekenen op onze expertise, hoogwaardige materialen en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat u altijd een veilig en kwalitatief dak boven uw hoofd heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten.

Altijd advies op maat voor uw dak

Een lekkage of andere vorm van schade aan uw dak moet natuurlijk direct aangepakt worden. Daarom bieden wij onze klanten in Veldhoven en omgeving een razendsnelle en efficiënte reparatieservice aan. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om elke vorm van dakreparatie aan te pakken, of het nu gaat om kleine herstellingen of complete renovaties. Met de nieuwste gereedschappen en materialen zorgen we ervoor dat uw dak weer in topconditie verkeert, zonder tijd te verspillen.

Bij spoed laten we u uiteraard niet wachten! Heeft u een dringend probleem? Dan worden onze dakdekkers direct naar uw woning gestuurd om de situatie te beoordelen en het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Door snel te handelen voorkomen we verdere schade aan uw dak en woning. Onze ervaren dakdekkers werken efficiënt en nauwkeurig, zodat uw dak snel en vakkundig hersteld wordt. Laat uw dak niet wachten, bel ons voor snelle en professionele dakreparaties!

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Bij RT-Daken streven wij ernaar om altijd vakwerk te leveren. Daarom geven wij standaard 5 tot 10 jaar garantie op al onze dakwerkzaamheden.

Onze ervaren dakdekkers in Veldhoven kunnen een breed scala aan dakproblemen oplossen, zoals daklekkages, beschadigde dakbedekking, dakisolatieproblemen, stormschade, dakrot, verouderde dakbedekking, vogelnesten en verstoppingen, schoorsteenproblemen, dakreiniging en algemene dakinspecties. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en te kijken hoe we u kunnen helpen met uw dakproblemen.