Dakdekker in Bergen op Zoom nodig?

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Bergen op Zoom? Zoek niet verder! RT-Daken is een betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden in de regio Bergen op Zoom. Met jarenlange ervaring en expertise bieden wij hoogwaardige dakoplossingen die aan uw eisen voldoen. Of het nu gaat om dakreparaties, dakrenovaties of nieuwe dakbedekkingen, ons deskundige team staat voor u klaar!

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-bergen-op-zoom

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Onze diensten in Bergen op Zoom

Wij bieden een ruim aanbod diensten. Wilt u bijvoorbeeld uw dak laten repareren? Onze dakdekkers zijn experts in het detecteren en herstellen van alle soorten dakproblemen. Of het nu gaat om lekkages, beschadigde shingles of losse dakpannen, wij staan klaar om uw dakproblemen snel en efficiënt op te lossen.

Is uw dak verouderd en toe aan een upgrade? Ons team kan u helpen bij het renoveren van uw dak, waardoor het er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook betere bescherming biedt tegen de elementen.

Ook als u een nieuw dak nodig heeft, dan vindt u bij ons wat u zoekt! We bieden een breed aanbod aan dakbedekkingsmaterialen en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van bitumen dakbedekking tot dakpannen en van loodwerk tot platte daken, wij kunnen het allemaal leveren en installeren.

Neem vandaag nog contact op

Ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, kwaliteit en maatwerk met RT-Daken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw dakproject tot leven te brengen. Samen creëren we een dak waarop u kunt vertrouwen.

Heeft u dringend hulp nodig, bijvoorbeeld bij een lekkage, en wilt u direct met een professional spreken? Aarzel dan niet om onze spoedlijn te bellen op 06-209 29 942. Onze experts staan klaar om u bij te staan. Wat uw dakprobleem ook is, wij streven ernaar om u altijd een veilig en hoogwaardig dak boven het hoofd te bieden!

Waarom kiezen voor RT-Daken?

Ontdek de ervaring en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf in Bergen op Zoom. Met onze hoogwaardige dakdekkingsdiensten staan wij garant voor succes. Vanaf het begin tot het einde leiden wij het project, natuurlijk in samenspraak met u, en zorgen we voor een resultaat waar u trots op kunt zijn!

Bij RT-Daken geloven we dat uw dak alleen het allerbeste verdient. Daarom werken we uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en hoogwaardige materialen. Van duurzame opties tot materialen die langdurige prestaties bieden. Met onze kwaliteitsmaterialen leggen we de basis voor een dak dat jarenlang meegaat.

Elk dak is uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak. Onze dakdekkers in Bergen op Zoom zullen goed naar u luisteren om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen. Een oplossing op maat die perfect aansluit bij uw budget en esthetische voorkeuren! Hoe fijn is dat?!

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Bergen op Zoom

Bent u niet woonachtig in Bergen op Zoom maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Bergen op Zoom maar ook in omliggende plaatsen zoals Breda, Roosendaal en Etten-Leur.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch en Tilburg. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Wij van RT-Daken kunnen diverse dakproblemen detecteren en repareren, zoals lekkages, beschadigde shingles, losse dakpannen, dakisolatieproblemen, vervormde of beschadigde dakbedekking, problemen met dakgoten, condensatieproblemen, dakflashing-problemen, schade door storm of extreme weersomstandigheden, en algemene inspectie en onderhoud. Neem contact met ons op voor specifiek advies en passende oplossingen voor uw dakproblemen.

RT-Daken biedt een breed scala aan materialen en stijlen van dakbedekking. Enkele voorbeelden van dakbedekkingsmaterialen die RT-Daken aanbiedt, zijn bitumen dakbedekking, EPDM, PVC en dakpannen. Ze kunnen verschillende stijlen en opties leveren om aan de specifieke behoeften en voorkeuren van klanten te voldoen. Neem contact op met RT-Daken voor meer informatie over de beschikbare materialen en stijlen voor uw dak.