Dakdekker in Deurne nodig?

Zoekt u een dakdekker in Deurne en omgeving? Dan is RT-Daken een goede keuze. Wij zijn een dakdekkersbedrijf met ruim dertig jaar ervaring in het vak en hebben enkel gecertificeerde dakdekkers in dienst. Wilt u een dakreparatie laten uitvoeren, uw dak laten inspecteren of een nieuw dak laten aanleggen op uw woning of bedrijfspand? Bij RT-Daken gaan wij pas weer weg als u een goed dak boven uw hoofd heeft.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-deurne

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Allround dakdekker in Deurne

Als allround dakdekker kunt u voor (bijna) al uw dakproblemen in Deurne bij ons terecht. Niet alleen voor het vervangen of repareren van dakbedekking, maar ook allerlei werkzaamheden op en rondom het dak voeren wij uit. Denk hierbij aan het vervangen van loodwerk, het renoveren van een schoorsteen of het isoleren van uw dak in Deurne. Andere werkzaamheden waar wij onze hand ook niet voor omdraaien zijn: Daklekkage oplossen, dakreparatie, een plat dak vervangen of een dakpannen leggen

Benieuwd of wij ook uw dak weer in optimale staat kunnen krijgen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken zodat wij uw dak kunnen komen inspecteren.

Spoedgevallen

Heeft u schade aan uw dak met bijvoorbeeld (kans op) lekkage als gevolg? Dan wilt u niet eerst wachten tot u wordt teruggebeld om een afspraak te maken voor een inspectie. Dat snappen wij. Bel daarom bij spoed direct naar 06- 209 29 942. Via deze spoedlijn krijgt u 24/7 een professionele dakdekker aan de lijn, die u direct helpt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Voorkom hoge kosten en laat uw dak inspecteren

Ook wanneer u geen (zichtbare) gebreken aan uw dak heeft, is het verstandig om eens in de zoveel tijd uw dak te laten inspecteren. Hoe vaak dit moet, hangt af van het type dak(bedekking). Door tijdig uw dak te onderhouden, voorkomt u schade, met alle gevolgen (en hoge kosten) van dien. Verzeker u zelf dus van een goed dak kies voor een gratis dakinspectie in Deurne.

Één van onze professionals komt geheel kosteloos bij u langs om uw dak grondig te controleren. Wij kijken onder andere naar de constructie en de conditie van de dakbedekking. Kan dit nog even mee of is het binnenkort aan vervanging toe?

Heeft u dakisolatie? Dan controleren wij of de isolerende werking nog voldoende is. Ook controleren wij of hemelwater, zand en ander vuil goed weg kan lopen.

Onze bevindingen noteren wij in een adviesrapport. Hierin beschrijven we of er werkzaamheden aan uw dak uitgevoerd moeten worden en op welke termijn. Indien gewenst maken wij hier direct een offerte voor u voor op. Zo weet u zeker dat uw dak altijd in goede conditie verkeert.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Deurne?

Bent u niet woonachtig in Deurne maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Deurne maar ook in omliggende plaatsen zoals Helmond, Valkenswaard en Eindhoven.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Waalwijk, Oss, Amersfoort en Arnhem. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.