Dakdekker in Nijmegen nodig?

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Nijmegen? RT-Daken staat voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden in Nijmegen vakkundig en tegen een scherpe prijs uit te voeren. Of het nu gaat om hellende daken, platte daken, nieuwe dakbedekking of het repareren van lekkages, onze gecertificeerde dakdekkers hebben jarenlange ervaring en klaren elke klus op uw dak.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-nijmegen

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Voor iedere klus op uw dak in Nijmegen

Of het nu gaat om loodwerk, dakpannen op hellende daken, bitumen dakbedekking (dakleer), daklekkage, schoorsteenrenovatie, dakreparatie, het vervangen van een plat dak of een gaaf groen dak realiseren – voor elke klus op uw dak in Nijmegen kunt u op ons rekenen!

Betrouwbare dakdekker in Nijmegen en omgeving

Dakproblemen? Nieuw dak nodig? Bij RT-Daken helpen wij u snel en professioneel! Met onze ervaren dakdekkers lossen we diverse dakproblemen op en leggen we nieuwe daken met vakmanschap. Voor spoedgevallen staan we zelfs 24/7 paraat. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Snelle en professionele dakreparaties
  • Vakkundig leggen van nieuwe daken
  • Spoedservice 24/7 beschikbaar
  • Betrouwbare en transparante dienstverlening

Wacht niet langer met uw dakproblemen. Bel ons voor een afspraak of vraag een offerte aan! Zoekt u een dakdekker in Nijmegen met spoed omdat u bijvoorbeeld last heeft van lekkage? Bel dan naar onze spoedlijn op 06-209 29 942 om snel één van onze professionals te spreken.

Voorkom schade en bespaar kosten

Een solide dak is van essentieel belang om uw woning of pand in optimale staat te behouden. Een daklekkage kan immers leiden tot waterschade en vervolgens tot verdere problemen in uw gebouw. Door regelmatig uw dak te laten controleren, voorkomt u niet alleen schade aan het dak zelf, maar ook aan de rest van uw waardevolle eigendommen.

Daarom raden wij aan om jaarlijks een professionele dakinspectie te laten uitvoeren door onze ervaren dakdekkers. Tijdens onze gratis dakinspectie voeren wij een grondige controle uit op de constructie, vervuiling en eventuele isolatie van uw dak. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd adviesrapport op, waarin wij aangeven of er directe werkzaamheden nodig zijn of dat deze in de toekomst gepland kunnen worden. Indien er reparaties of onderhoudswerkzaamheden vereist zijn, bieden wij u vaak een speciale prijs. Op deze manier beschermt u niet alleen uw woning tegen verdere schade, maar profiteert u ook van een scherpe prijs.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Nijmegen?

Bent u niet woonachtig in Nijmegen maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Nijmegen maar ook in omliggende plaatsen zoals Arnhem, Oss en Wijchen.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Amersfoort, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Veel gestelde vragen

Wij voeren diverse dakwerkzaamheden uit in Nijmegen, waaronder reparaties van daklekkages, vervanging van dakbedekking, schoorsteenrenovatie, dakinspecties, plaatsing van nieuwe daken, onderhoudswerkzaamheden, isolatie en groene daken. Neem contact met ons op om uw specifieke dakproblemen te bespreken.

Bij spoedgevallen streven wij ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Onze dakdekkers in Nijmegen zijn 24/7 beschikbaar om spoedreparaties uit te voeren. Neem direct contact met ons op via onze spoedlijn op 06-209 29 942, zodat we snel kunnen helpen bij uw dakproblemen.