Een dakdekker in Oosterhout nodig?

Bent u op zoek naar een dakdekker in Oosterhout? Dan bent u bij RT-Daken aan het juiste adres. Wij zijn actief als Dakdekker in heel Brabant, dus ook in Oosterhout staan wij snel bij u op de stoep wanneer u dakwerkzaamheden wilt laten uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gaat het om spoed na schade of bijvoorbeeld een lekkage? Bel dan met onze spoedlijn via 06-20929942 en krijg 24/7 een specialist aan de telefoon die u verder helpt.

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

dakdekker-oosterhout

Wat zeggen onze klanten?

Andre7 Leije
Andre7 Leije
03/03/2023
Snel gereageerd, prima werk en scherpe prijs.
Steven Schneemann
Steven Schneemann
27/02/2023
Ontzettend prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen en een prijs die lager ligt dan veel van de concurrenten. Ook zeer laagdrempelig contact. Zeker aan te raden.
Claas Bar
Claas Bar
12/02/2023
Zo als ge zegt de heren waren netjes op tijd en vriendelijk ze dachten dat ze wel effe bezig zoude zijn maar daar hadden ze geluk mee gelukkig geen anderen gebreken op het dak de heren kwamen bij mijn de schoorsteen voegen vogeltrim onder de nok pannen aan gebracht de nok op nu goed vast gezet met flex en de schoorsteen netjes gevoegt en geinperneert en de boven kant van de schoorsteen hebben ze ook iets aan gebracht al om al dik tevreden ik ben zelf bij de nok en schoorsteen wijze kijken het zag er toppie uit grtjes b c
Ruben van der Wolf
Ruben van der Wolf
30/01/2023
Robin en zijn collega hebben de nokpannen van ons dak goed dicht gemaakt, en de loodflappen om onze schoorsteen. Wat ik enorm waardeerde was de zeer goede en makkelijke communicate, zowel als het ging om wat er gerepareerd moest worden en hoeveel dat ging kosten, als ook hoe laat hij er zou zijn enz. Goed professioneel werk, en goede heren. Zeker aan te raden.
Joke van de Laar
Joke van de Laar
17/01/2023
Snelle actie bij lekkage. Na inspectie en vaststelling schade direct prijsindicatie en offerte. Vervolgens de eerstvolgende geschikte droge dag de reparatie uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is groot, we zijn blij dat alles zo snel en goed is verholpen.
Stephan van Gorp
Stephan van Gorp
24/11/2022
Robin is een vakman. Hij reageert snel, neemt de tijd om onderzoek uit te voeren en hanteert goede prijzen. Vervolgens plant kan hij het werk op korte termijn in. Wij zitten weer droog en zijn zeer tevreden.
Jeroen van Spronsen
Jeroen van Spronsen
20/10/2022
Schoorsteen Renovatie, onze schoorsteen moest opnieuw worden gevoegd en het lood moest worden vervangen, tevens is de bovenkant van de schoorsteen voorzien van dakmortel tegen vocht. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop deze klus is uitgevoerd door RT-Daken. De kwaliteit straalt ervan af van onze gerenoveerde Schoorsteen, echt Top! Ook de communicatie liep geheel vlekkeloos, van offerte, en advies tot de dag van uitvoeren was alles duidelijk en helder gecommuniceerd. Het was een schot in de roos om RT Daken de opdracht te geven!
Thijs Schildhuis
Thijs Schildhuis
24/09/2022
Zeer tevreden over hoe alles is verlopen goed werk geleverd en ook blij met het resultaat.
roel beljon
roel beljon
20/09/2022
Heel tevreden

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Voor alle werkzaamheden aan uw dak in Oosterhout

Heeft u reparaties die uitgevoerd moeten worden aan uw dak? Of heeft uw dak onderhoud nodig en moet de dakbedekking vervangen worden? Wat uw vraag ook is, bij RT-Daken hebben wij jarenlange ervaring in allerlei dakwerkzaamheden, zoals:

Kies voor een betrouwbare dakdekker in Oosterhout

Wanneer u een dakdekker in Oosterhout zoekt, is het voor veel mensen lastig om te bepalen welke dakdekker een goede keuze is en welke u beter niet op uw dak kunt laten werken.

Bij RT-Daken verzekeren wij u van eerlijke en transparante prijzen. U betaalt enkel voor de materialen en uren die u afneemt en wij nemen geen verborgen kosten op in uw factuur. Al ons personeel is gecertificeerd en wij maken duidelijke afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u na onze werkzaamheden nog vragen of blijkt er iets niet goed te zijn gegaan? Geen probleem! Wij bieden standaard 5 tot 10 jaar garantie op onze dakwerkzaamheden in Oosterhout en lossen het dus netjes met u op.

Zorg voor een dak in optimale staat

Wilt u problemen en onaangename verrassingen voorkomen? Zorg dan voor regelmatig onderhoud aan en inspectie van uw dak in Oosterhout. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom bieden wij een gratis dakinspecties in Oosterhout aan. We inspecteren uw dak op een uitgebreid aantal punten zoals de slijtage van materialen, staat van de isolatie en eventuele vervuiling door weer en wind.

Op basis van de inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport van de huidige staat van uw dak. Wij adviseren of de materialen nog goed in goede staat zijn of dat er reparaties nodig zijn. En is dit onderhoud direct nodig of is het inplannen van de werkzaamheden voldoende? Wij adviseren u graag.

Met onze dakinspectie weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onplezierige verrassingen (en hoge kosten) te staan.

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Oosterhout?

Bent u niet woonachtig in Oosterhout maar bent u wel op zoek naar een vakkundige dakdekker? Geen probleem! RT-Daken levert dakdekkersdiensten in Oosterhout maar ook in omliggende plaatsen zoals Breda, Tilburg en Waalwijk.

Bij RT-Daken zijn wij altijd onderweg. Dus ook wanneer u verder in Nederland woont. Zo zijn wij ook beschikbaar in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch en Nijmegen. Ziet u uw plaatsnaam niet staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij RT-Daken zijn we bereikbaar in heel midden en zuid Nederland. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.