Standaard 5 tot 10 jaar garantie!
Duidelijke afspraken
Gecertificeerd personeel

Dakbedekking / Dakdekker
bij RT-Daken

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen voor een plat dak, met elk zijn voor- en nadelen. Wij kunnen u vakkundig advies geven over welk type dakbedekking het beste past bij uw wensen. Door onze jarenlange ervaring plaatsen wij uw nieuwe dakbedekking op een professionele wijze, wat essentieel is om bijvoorbeeld lekkages te voorkomen en hogere kosten te besparen.

Beoordeeld met een 4.9 / 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Soorten dakbedekking voor platte daken:

Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor platte daken. Hieronder vindt u de pagina’s van deze verschillende soorten. In de meeste gevallen kunt u voor platte daken ook een lichtkoepel plaatsen, dit zorgt onder andere voor meer natuurlijk licht in uw woning. Bekijk onze pagina lichtkoepels voor meer informatie.

Dakbedekken schuin / hellend dak

RT-daken is gespecialiseerd in het bedekken van schuine daken. Onze gediplomeerde dakdekkers doen dit op een professionele en efficiënte wijze. Wij van RT-daken geven u vakkundig advies voor uw dak, waarbij we de voor- en nadelen van de verschillende materialen afwegen. Hierbij wordt de omgeving en eigenschappen van uw dak in acht genomen, om te bepalen welk materiaal het meest geschikt is voor specifiek uw dak. Hieronder vindt u informatie over verschillende dakbedekkingen. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Soorten dakbedekking voor schuine / hellende daken: