Standaard 5 tot 10 jaar garantie!
Duidelijke afspraken
Gecertificeerd personeel

Voegwerk

Heeft u voegwerk nodig? Dan kunt u bij ons terecht! Wij van RT-Daken zijn experts op het gebied van voegwerk voor beide gevels en schoorstenen, waarbij wij ook nog eens erg voordelig zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordeeld met een 4.9 / 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

RT-Daken repareert uw dak professioneel en snel. We zorgen ook voor preventie, zodat het risico op lekkages in de toekomst verkleind wordt en zorgen voor duidelijke offertes en heldere afspraken vooraf.

Wij helpen u graag!

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.

Gevel voegwerk

Een gevel is het deel van een huis wat aan de voorkant zit. Een gevel kan meerdere delen hebben bij bijvoorbeeld een twee onder één kap huis of vrijstaand huis. Het is in principe de delen waar je van buitenaf tegenaan kijkt. De gevel is het gezicht van het huis en de staat ervan geeft het huis een bepaalde uitstraling. Het onderhouden van voegwerk in de gevels helpt om deze uitstraling te bevorderen. Wilt u dat de uitstraling van uw woning uitstekend is? Dan is het onderhouden van de voegen in de gevels een goed idee. Hiervoor kunt u bij ons terecht!

Schoorsteen voegwerk

Door weer en wind worden de voegen van een schoorsteen poreus. Schoorstenen worden verder blootgesteld aan grote temperatuurverschillen, dit zorgt ervoor dat het materiaal poreus wordt. Na een tijd is de schoorsteen toe aan renovatie. Oude voegen kunnen voor lekkage zorgen met als gevolg potentieel schade in het schoorsteenkanaal. Soms is het onderhouden van de voegen voldoende om de schoorsteen weer in goede conditie te hebben. Hiervoor kunt u ook terecht bij RT-Daken! In sommige gevallen is het ook nodig om ook het lood van de schoorsteen te vervangen, ook dit is voor ons geen punt. Voor informatie over loodwerk kunt u op onze pagina loodwerk kijken.  Het is belangrijk om er op tijd bij te zijn als het voegwerk is verouderd om zo lekkages te voorkomen. Dus aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Neem gerust contact op.

RT-Daken helpt u graag met het realiseren van uw project. Met onze jarenlange ervaring in de bouw bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en goede service. Heeft u vragen? Neem contact op.